teisipäev, 10. juuni 2014

Filmisoovitus: Pikk tee alla

Minu seekordse filmisoovituse rubriigis on Nick Hornby raamatu põhjal valminud äge film "Pikk tee alla". Ma isiklikult seda raamatut lugenud pole, seega ei tea öelda, kas film pani raamatust mööda või vastupidi. Või võib-olla meeldib film ka neile väga, kes raamatut on lugenud, sest mõnikord ju õnnestub filmitegijatel nii hästi täppi panna, et saadakse maha raamatu sisule vääriliselt vastava filmiga! (Mida kahjuks ei saa öelda paljude Harry Potteri filmide kohta).

Aga igaljuhul! See film on tõesti-tõesti hea! Täitsa selline... Väga omamoodi film. Käisin seda vaatamas pärast pikka tööpäeva ning ausalt öeldes oli filmi alguses selline tunne, et tahaks ära minna või magama jääda. Ei tundunud eriti põnevana see üllitis. Bondi-filmide Pierce Brosnan ei tundunud ka oma rolli sobivat ja esimese 20 minuti jooksul ei avaldanud see jah suuremat muljet. Mõtlesin, et mis mindf*ck film see nüüd siis selline on?! Aga mida aeg edasi, seda põnevamaks läks! Peaosalistel on megammmmmõnus inglise aktsent ja film on sellise mõnusa vibe'ga. Üpris sügavamõtteline, aga hästi kulgev film. Ja näitlejad on ka head! Nagu juba mainitud, siis mängimas teiste hulgas ka vanameister Pierce Brosnan ning lisaks temale veel Toni Collette, Aaron Paul ja Imogen Boots. Mõnus, mõnus, mõnus, väga omamoodi film!

Mulle meeldib, et Hollywood on avastanud oma filmides mingid uued tuuled! Need ei ole enam üldse sellised kõik ühe-puuga-löödud komöödiad/actionfilmid/draamad, nagu veel mõned aastad tagasi. Aplaus!

Nii.. Ja nüüd kõik ruttu kinno! (Sest seal näeb Matt Damoni näoga inglit... :D)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar