kolmapäev, 18. jaanuar 2017

Mmm! Kreveti suitsujuustusupp


Shau!

Täna jagan teiega üht mmm, kui head, supiretsepti. Lihtne ja kiire ka takkapihta! Kunagi, kui veel Kadriorus oli Boheemi kohvik, siis seal sain esimest korda elus mekkida kreveti-suitsujuustusuppi. Püha taevas, kui hea see oli! Pärast seda külastust Boheemi see supp mul enam meelest ei ununenudki ning kunagi leidsin internetist ka retsepti, et saaksin seda ise teha.

Olen seda retsepti natuke enda maitse järgi kohandanud, aga igaljuhul, alloleval pildil on näha koostisosad, mida supi valmistamiseks vaja läheb.


Kuidas valmistada?

Pane puljongikuubik keema 600ml veega. Koori samal ajal suitsujuust ning tükelda pisikesteks kuubikuteks (mida väiksemad on, seda kiiremini ja paremini nad puljongis sulavad). Kui puljong on keema läinud, lisa suitsujuustu kuubikud puljongisse ja sega kuniks nad on sulama hakanud. Siis lisa segule jahu ning kohvikoor. Sega nii kaua, (mina segan vispliga, et olla kindel, et jahu ei jää klimpi) kuni juust on täielikult sulanud ja siis lisa krevetid. Lase krevettidel u 5 min supile maitset anda ja serveeri endale meelepärase kaunistusega.

See on reaalselt, 10 minutiga valmiv supp ja ühest kausitäiest saab kõhu tublisti täis.

Kui järgi proovite, andke teada, kuidas maitses!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar