neljapäev, 24. juuli 2014

Filmisoovitus: Step Up 5 - All In

Heihopsti!

Huh, ütleme nii, et tegemist on maheda tantsufilmiga! Kus kõik muu, mis muidu filmis olla võiks, jääb vajaka, aga meeletut tantsimist on see-eest küll ja veel. Mind häiris veidi selle filmi, justkui poolik, süžee. Sellise filmisarja järjelt oleksin oodanud rohkemat ja paremini läbimõeldud-lavastatud stsenaariumit. Tegemist oli siis "ultimate dance-battle'ga," teleshow formaadis. Show formaat oleks pidanud olema siis äkki midagi samalaadset nagu "So you think you can dance" saatel, küll aga jättis selle lavastuslik pool siin-seal vägagi soovida. See-eest korvati aga puudujääv osa, OH SA RAKS, kui vingete tantsunumbritega! Ning kompude osatäitjatega (:P) - eriti see peategelane! 

Well, hello, gorgeous! :D
Filmis esinenud miinustest rääkides jättis natuke soovida ka lõpp ning osad sündmuste käigud - need olid liiiiga obvious. Ning vahel jäi ka näitlejatöö veidi silma kriipima, aga see oli väga väike miinus. Või noh, üldse, kui Sa oled ikka filmi läinud vaatama tantsimise ja sealsete tantsunumbrite ja efektishowde jms pärast, siis on kõik need üles loetletud miinused väga väike asi. Sest nagu öeldud - tantsu on selles filmis ikka 100% täie raha eest! 

Omaette kiitmist väärivad ka Solaris Kino poolt korraldatud filmide esilinastused - viimati (enne tänast siis) käisin härradele mõeldud esilinastusel, ehk üritusel nimega "Koosolek" (vt. arvustust 22 Jump Street'i kohta). Sel korral aga oligi tegemist naistele mõeldud eriüritusega, ehk "Mida naised tahavad" nimelise sündmusega. Vähe sellest, et Sa saad kinosaali sisenedes näppu kingikoti hea-paremaga, lisaks antakse Sulle kätte ja jook - olgu selleks siis vesi või täisealistele preilidele mõeldud siider. Saad naeratada ka fotograafile, filmi juhatab sisse väike auhinnaloos. Täna loositi välja TrendExpressi 30€ kinkekaart, vallatuid kingitusi naisterahvastele, HEMTEX'i fliis, priipääsmeid Cafe Amigosse ja veel nii mõndagi põnevat. Vahetult enne filmi algust esinesid ka Free Flow Studio tantsijad. Super kiiduväärt üritus! Ahjaa! Kinopileti ettenäitamisel saad samal päeval Vapianos kogu menüült -10% soodustust ka. Päris nice, eksole? Ja seda kõike ainult, hehe, 7€ eest! Soovitan säänseid eriüritusi mõlema soo esindajatele ikka kohe väga, väga soojalt! :)

Ja nüüd, preilnad, tõtake kinno! Sest kuumade kuttide kõhulihaseid näeb selles filmis lausa 3D-s! ;)

Edit: Unustasin hinde anda! Annan sellele filmile hindeks 6/10! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar