teisipäev, 22. juuli 2014

Positiivselt Positivusest!

Holá!


Oma nädalavahetuse veetsin ühel äärmiselt positiivsel Positivuse festivalil. Ah, kus oli alles meeleolukas nädalalõpp! Alustame siis algusest - ilmaga vedas suurepäraselt - 2 päeva lauspäikest, ainult kolmandal päeval jäime väikese vihmasaju kätte, aga sellest polnud üldse hullu - väike jahutus kuluski marjaks ära. Festivali avapäev oli mõnus, avastamisrõõmu palju. Olgu öeldud, et mina viibisin Salacgrivas, sellel festivalil, esimest korda. Ja lähen kindlasti veel ka teist ja kolmandat ja neljandat ja ... korda! Reedel käisime kuulamas koosseise nagu You me at six (UK), Cherub (US), Tallinn Daggers (EE), Laura Mvula (UK) ja esimeseks päevaks oligi sellega kõik. Eks läbi kõnnitud sai ka paljudelt teistelt kontsertidelt, aga päris kuulamiseks ei saa seda nimetada. 

Laupäev algas äärmiselt palavas telklas ning otsustasime minna randa, kundaliini joogasse.. Oh well, sinna me ei jõudnudki. Nimelt ei leidnud me seda kohta üles, kus jooga toimuma oleks pidanud :) Pärast aga kuulsime, et kogu joogaüritus oli olnud läti keeles ja kuna seda me nagunii ei mõista, polnud ka väga kurvad, et sinna ei jõudnudki. Päeva peale sai söömas käidud ning mööda kontserte trallitud. Festari teisel päeval kuulasime ära bändid nagu Daughter (UK), King Charles (UK), Ellie Goulding (UK), And so I watch you from afar (UK) - võib öelda, et oli täiesti Suurbritannialik-päev :) Õhtu lõppes telkla-alal "mainstream muusika" saatel ennastunustavalt tantsu vihtudes!


Pühapäevgi algas ülimalt palavas telklas, ent nagu öeldud, sai see mure varsti lahenduse - kella 12 ajal päeval, kui meil oli asjade pakkimine täies hoos, jäime korraliku vihma(tormi) kätte. Istusime telgis ning andsime vihma ajal hoopiski Raadio 2'le intervjuud. Sõime oma viimased kaasa ostetud toidupoolised ära ning seadsime sammud taas festivali ala poole - meid ootasid ees mõningad suurepärased artistid! Chet Faker (AU), Bastille (UK), Kali Briis (EE), MÖ (DK), The 1975 (UK) ning esialgu oli plaanis tegelikult veel ära kuulata ka The Kooks (UK) ja Temples (UK), aga kuna soovisime vältida ka räigetes ummikutes istumist ning normaalsel ajal kodumaa pinnale jõudmist, loovutasime nende kahe suurepärase artisti kontserdid ning tulime tulema. 

Ma ei oska öelda muud, kui et tegemist on tõepoolest suurepärase festivaliga, kus 63€ eest (täpselt nõnda palju maksis 3-päeva festivali pass+telkla pilet), sai sündmust küll ja veel. Ainus asi, mida järgmisel aastal teisiti teeks, on see, et minna tuleb haagissuvilaga! Telgiga jageleda on natuke nadi. 

Ausalt! Soovitan soojalt kõigile seda suurepärast festarit ning usun, et otsust sinna minna, ei kahetse keegi! 

Lisan allapoole ka mõningad muusikalised leiud sellelt festivalilt.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar