kolmapäev, 26. september 2018

Lastele mõeldu, milleta ei saa (2)


Kunagi ennemuistsel aal lubasin, et kirjutan jätkupostituse lapsekasvatamise juures asendamatuteks osutunud asjadest. Katsun sedapuhku selle siis ära teha. Seda garanteerida ei oska, kas tuleb samataolisi postitusi veel või mitte. Muidugi, kui soovite taoliseid postitusi veel näha, võite kommentaarides sellest märku anda! Aga nüüd asja juurde..

Meie preilnal oli sünnist saati omajagu kuiv nahk. Oma osa mängivad selles kindlasti geenid, nii mul kui Elukaaslasel on võrdlemisi kuiv nahk ning kindlasti ka 2 nädalat ülekantud rasedus. Igaljuhul proovisin S-i peal, mitte küll kohe sünnist saadik, aga nii umbes 1-2-kuusesks saamisest alates läbi üsna mitmeid kreeme. Kui mingi hetk jõudsin sellise BABE kreemini, tundus see olevat hea ning üsna niisutav. Muuhulgas ka mõnusa lõhnaga. Pärast mõnda aega kasutamist jäi see aga seisma, sest tegelikult ta siiski niiväga niisutav ikka polnud, nagu meil vaja oli.

 
Perearsti juures ühel visiidil käies tuli kuidagi S-i kuiv nahk jutuks ning pereõde soovitas üht kreemi (või on see ehk õigemini salv..?), mida oleme truult kasutama jäänud ning mis on tõesti, hands down, niisutav. Lisaks ka, kuigi ta on lõhnatu, on tal siiski mõnus kerge lõhn juures, mis üldjuhul nende n-ö lõhnatute kreemide puhul on tihti üsna rõve, aga sellel väga mõnus! Mis veel eriti tore - erinevalt oma eelkäijast BABE kreemist, on Aqualan kreem tõsiselt odav! Mina ostsin tuubi, mida oleme juba mitmeid kuid kasutanud, vast äkki 4€-ga apteegist. 

S seda enam küll juba jupp aega ei kasuta, aga mul oli "au" läbi proovida üsna mitu söögitooli, ajal kui S veel söögitoolis istus. Minu arust parrrriim söögitool, sest teda on lihtsalt nii ülikerge puhastada, kokku-lahti pakkida ja ta on justkui mustust hülgav. Enihuu, minu arust on parimaks ja ilmselt ka üheks odavaimaks (eriti kui järelturult soetada), IKEA ANTILOP söögitool. 

That's it selleks korraks. Loodan, et ka sellest postitusest on Sulle miskit kasu, kes sa seda siin lugema juhtud ja samal ajal parasjagu väikest last kasvatad :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar